Ultimaker – Fer 3D štampač?

Od kada obitavam u sferi 3D štampača izuzetno me frustrira predstavljanje nekog uređaja kao ludilo koje samo što ne čita misli. U realnosti se najčešće preznojavamo da bi dobili svaki treći uspešan print. Onda menjanje delova, dotezanje, zatezanje, natezanje s proizvođačem… Aman! Još gore kad neki takav uređaj ode klijentu.

Opširnije

ERIKS: čisto, sertifikovano i kontrolisano sa 3D štampom

Kada ulazite u objekat ERIKS-a u Alkmaru, Holandija, imate utisak da ste ušli u naučno fantastični film. Vrata kontrolisana pokretom se automatski otvaraju prema gore, pokretom ruke. Natovareni viljuškari nečujno klize. Muškarci i žene u plavim kombinezonima energično hodaju. Niz uzdignutih transportnih traka neprekidno sortira pakete raznih veličina i oblika.

Opširnije

Ultimaker 3D štampači u servisiranju i održavanju vojnih letelica

Saznajte kako inženjeri ratnog vazduhoplovstva Kraljevine Holandije koriste Ultimaker 3D štampače u redovnom servisiranju letelica. Vojna baza u Vonsdrehtu (Woensdrecht) je glavna lokacija za održavanje ratnog vazduhoplovstva Kraljevine Holandije. Osoblje na redovnoj bazi radi održavanje i popravke letelica kao što su Činuk, Apač, NH90, F16 i mnoge druge. Baza…

Opširnije