Uslužno 3D modelovanje

Uslužno 3D modelovanje je tehnologija koja omogućava brzo i precizno izradu 3D modela bilo koje kompleksnosti. Koristimo različite tehnike, uključujući 3D skeniranje i 3D štampu, kako bismo dobili savršenu repliku vaše ideje ili proizvoda.

3D skeniranje je proces snimanja realnih objekata u digitalnom obliku, što nam omogućava da precizno reprodukujemo dimenzije i oblik originala. Na taj način možemo lako i brzo dobiti 3D model koji će biti identičan originalu.

3D štampa je proces stvaranja fizičkog objekta od slojeva materijala, koristeći 3D model kao osnovu. Ova tehnologija nam omogućava da brzo i pouzdano izradimo fizičke modele, što je od velike koristi u različitim industrijama, od dizajniranja do proizvodnje.

Za izradu dizajna koristimo Siemens Solid Edge i Materialize 3-matic softvere, koji su vodeći u svojoj oblasti i omogućavaju nam da izradimo visokokvalitetne 3D modele.

Ukoliko imate ideju ili proizvod koji želite da pretvorite u 3D model, obratite nam se sa poverenjem. Naš stručni tim će se potruditi da vaša ideja postane stvarnost.