🌟 Velika vest za inženjere mašinstva! 🌟

Poštovani državljani 3D Republike,

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo o novostima iz Formlabs iz ove godine, te promocijama za poslednji kvartal koje možete naći na kraju ovog teksta:

24/7 proizvodnja sa Formlabs ekosistemom za automatizaciju

Formlabs je uveo impresivan sistem za 24/7 proizvodnju koji će biti od velike koristi vašim Form 3/3+ štampačima. Dodatak Form Auto automatski uklanja gotove delove, omogućavajući neprekidnu proizvodnju. Takođe, Fleet Control softver će vam omogućiti napredno upravljanje vašom flotom štampača, što će vam uštedeti vreme i optimizovati proces.

Open Material platforma

Ova nova funkcionalnost unutar PreForm softvera daje naprednim korisnicima kontrolu nad podešavanjima štampe, čime se otvara prostor za postizanje vrhunskih rezultata. Takođe, dostupni su novi materijali vodećih svetskih proizvođača koji će omogućiti različite nove aplikacije. Opciona licenca koja omogućava štampanje bilo kojim 405nm fotopolimerom na Form 3 generaciji štampača dodatno povećava fleksibilnost.

Silikon 40A

Ovaj 100% silikonski materijal otvara potpuno nove mogućnosti za izradu kalupa na Form 3+ štampačima. Sada možete stvoriti delove od 100% silikona, otvarajući vrata za razne primene.

Alumina 4N Resin

Alumina 4N Resin je keramički rezin visokih performansi koji će biti ključan za aplikacije u ekstremnim uslovima. Sa impresivnom relativnom gustinom i termalnom otpornošću do 1500°C, ovaj materijal obećava izvanrednu izdržljivost.

Fuse Depowdering kit

Ovaj kit nudi povoljniju alternativu za Fuse Sift po pristupačnoj ceni, što će biti od interesa za mnoge inženjere.

Na kraju, Formlabs je pripremio i posebne promocije za poslednji kvartal 2023. godine, uključujući smanjenje cena za Form 3+ printere, snižene cene za FUSE1+ printere, i posebnu promotivnu kampanju za obnovljene Form 3 i Form 3L printere za edukacione institucije.