Digitalizacija u drvnoj industriji, namještaju i srodnim sektorima

(zgrada Tehnopolis-Radoja Dakića bb.) – Četvrtak 15.12.2022. Nikšić, Montenergro

Poštovani predstavnici kompanija i svi zainteresovani iz oblasti namještaja, drvne i povezanih industrija, čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas na B2B – Poslovne sastanke / regionalnu konferenciju drvne i srodne industrije DIG INN 3D HUB BALKAN br.3 koja će se održati u četvrtak, 15.12.2022. godine u Nikšiću, Crna Gora.

Pozivamo Vas da nam budete dragi gosti i da svojim prisustvom uveličate ovaj stručni skup. Ovim putem Vas pozivamo na gore navedenu B2B konferenciju, koja će se održati u četvrtak, 15. decembra 2022. godine, sa početkom u 9:30 časova u Nikšiću (zgrada Tehnopolis-na adresi: Radoja Dakića bb.), na kojoj planiramo B2B poslovne i sektorske sastanke, praktične prezentacije i dodatni panel o aktuelnim temama iz navedenih sektora.


B2B poslovni sastanci DIG INN 3D HUB Balkan br.3 – Prekogranično umrežavanje / stručne prezentacije / Know-How dio je aktivnosti u projektu DIG INN 3D HUB Balkan čiji je nosilac Ustanova za stručno obrazovanje odraslih WMTA, Bosna i Hercegovina sa partnerima sa Balkana (Mebling dooel d.o.o., S. Makedonija; Tri D Corpus d.o.o., Hrvatska; Cluster Wood Banja Luka – Bosna i Hercegovina; 3D Republika d.o.o., Srbija; New Additive d.o.o., Crna Gora; INNOTECH Holztechnologien GmbH, Njemačka) i uz podršku EDGE USAID projekta.


B2B – Poslovni susreti br.3 DIG INN 3D HUB BALKAN okuplja sve zainteresovane strane: mala, srednja i velika preduzeća, agencije, ministarstva, komore i organizacije iz drvne industrije i šumarstva, profesore, inženjere i stručnjake, kao i one koji se na bilo koji način bave preradom drveta, šumarstvom, softverskom digitalizacijom, optimizacijom proizvodnje, aditivnom proizvodnjom, softverom i mašinama, ekologijom, enterijerom i industrijom nameštaja iz regiona Balkana i EU.

Ove godine se očekuje više od 60 kompanija i stručnih učesnika i preko 40 drugih organizacija i relevantnih institucija i fakulteta /škola vezanih za gore navedene sektore. Učešće je moguće i ONLINE ili uživo na panelima i prezentacijama.

Konačnu Agendu šaljemo prijavljenim učesnicima.


VAŽNO: Molimo da svoj dolazak/učešće na konferenciji potvrdite do 13.12.2022. godine, u 10h, radi rezervacije, registracije učesnika i pripreme završnog dnevnog reda, akreditacije za učesnike itd. Svoje učešće možete potvrditi na mail: [email protected] / [email protected] ili Viber / Vhatsapp +387 (0) 66 820 751