Konferencija i B2B sastanci drvoprerađivačke i srodnih industrija DIG INN 3D HUB Balkan

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na VELIKI DVODNEVNI POSLOVNI SUSRET DIG INN 3D HUB Balkan posvećen digitalizaciji drvne i industrije nameštaja koji će se održati u Beogradu 18. i 19. maja.

Četvrti po redu regionalni DIG INN 3D HUB okupiće stručnjake i predstavnike drvoprerađivačke i srodnih oblasti, predstavnike institucija i organizacija te druge relevantne aktere.

Agenda je na ovom linku, a potrudili smo se da obiluje ekspertskim i praktičnim prezentacijama sa fokusom na savremena tehnološka dostignuća i mogućnosti, a pre svega koje su koristi od digitalne transformacije za preduzeća.

💡 Prvog dana, vodeća kompanija u oblasti aditivne proizvodnje, 3D Republika OTVORIĆE VRATA svog demo centra kako biste se kroz praktičnu prezentaciju upoznali sa tehnologijama 3D štampe i 3D skeniranja.

📣 Drugog dana, očekuju vas stručna KONFERENCIJA i B2B sastanci u Privrednoj komori Beograda, posvećena najnovijim trendovima u navedenim oblastima.

Učešće na konferenciji je BESPLATNO uz OBAVEZNU REGISTRACIJU putem ovog linka. Prezentacije je moguće pratiti i online.

DIG INN 3D HUB Balkan predstavlja projekat koji implementira WMTA Banja Luka – Ustanova za stručno obrazovanje odraslih kroz EDGE grant, a uz podršku donatora USAID, kao i sjajnih partnera Corpus 3D Furniture Software, 3D Republika, Klaster Drvo Banja Luka, Mebling Woodworking Machines, New Additive Nikšić i Innotech Holztechnologien GmbH.

Pored brojnih aktivnosti koje prate ovaj projekat, već su spješno realizovana tri DIG INN susreta i to u Banjaluci, Skoplju i Nikšiću. Ovo je odlična prilika da upoznate inovativne načine unapređenja poslovanja kroz digitalizaciju i optimizaciju proizvodnje, te da razmenite svoja znanja i iskustva i povežete se sa ekspertima, predstavnicima institucija i potencijalnim klijentima.