Misija.

Naša misija je da budemo izvor znanja o samoj 3D tehnologiji i njenim elementima:
3D štampačima, 3D skenerima, 3D modelovanju, materijalima i dodatnoj opremi.
Naš cilj je da razumemo kako ovi elementi funkcionišu zajedno i kakve mogućnosti mogu da ostvare, i na kraju, da to razumevanje ostavimo dostupnim za sve slobodne državljane 3D Republike.

3D Republika ::: Postani državljanin

3D Republika je mesto za ljude, ideje i rešenja

Državljani 3D Republike su inovativni i maštoviti, konstantno u potrazi za novim rešenjima koja vode unapređenju postojećih ili stvaranju potpuno novih stvari. Državljani 3D Republike su željni znanja i ne boje se učenja. Oni izražavaju sebe kroz kreativnost. Oni su inženjeri, dizajneri, operativni menadžeri, sjajne zanatlije i majstori, gejmeri, hobisti i svi oni kojima gori u glavi od ideja.

Smisli, Nacrtaj, Modeluj, Štampaj – Od ideje do prototipa u 4 osnovna koraka Verovatno i najteži korak u ovom procesuje da smislite nešto. Pogotovu što tehnologija 3D štampe otvara mogućnosti koje pomeraju granice razmišljanja u pogledu bilo kakvog proizvoda. Pogledajmo za trenutak našeg prijatelja Filipa. Filip je pokrenuo posao proizvodnje dental implanta i razmišlja o tome na koji način da bude drugačiji. Kako da ga njegovi novi klijenti lakše zapamte. Kako da pruži taj dodatni kvalitet i pogura svoj posao u pravom smeru. Modeli koji se koriste za pravljenje protetike i nemaju neku vizuelnu privlačnost da bi krasile nečiju kancelariju. Vizit karte danas svi dele i verovatno imate pun novčanik takvih koje su već počele da blede a neke ste i zaboravili da imate. Pročitaj još o Rapid prototyping ili ti brza proizvodnja prototipa
Ultimaker - FDM 3D štampači

3D Republika Filamenti


U ponudi imamo 1,75mm i 2,85mm prečnik filamenata

Range Vision - 3D skeneri