Termovent

Preduzeće za proizvodnju i projektovanje HVAC sistema i opreme
Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u oblasti proizvodnje i projektovanja HVAC opreme i procesnih sistema, uspeli smo da postanemo vodeći proizvođač HVAC opreme u Srbiji, i značajan proizvođač opreme ne samo u regionu, već i na području Evropske unije. Potvrdu kvaliteta naših proizvoda i usluga dokazuje veliki broj zadovoljnih korisnika.
Proizvodni program
Osnovu našeg proizvodnog programa čine klima komore različite namene. Pored standardnih klima komora modularne konstrukcije, proizvodimo podplafonske, kompaktne, bazenske i higijenik klima komore. Bavimo se i proizvodnjom namenskih klima komora, po nalogu naručioca, a u skladu sa potrebama projekta sa specifičnim zahtevima.
Usmerenost kompanije na pružanju kompletnog inženjeringa u oblasti tehnike čistih prostora, dovela je do proširenja prozvodnog programa sa modularnim sistemom panela za izradu čistih soba.
Termovent je pouzdan partner koji će vam obezbediti optimalna rešenja i stručnu podršku ne samo u toku projektovanja i izgradnje, već i tokom perioda eksploatacije. Pouzdana servisna služba je sastavni deo naše ponude.