Hemofarm

Hemofarm je vodeća farmaceutska kompanija u Srbiji i regionu. Briga o vašem zdravlju naš je najvažniji zadatak. Već 56 godina želimo vam svako dobro, jer znamo da je dobro zdravlje najveće bogatstvo.
Uspeh u poslovanju težimo da ostvarimo kroz tri strateška pravca – rast, inovativni pristup i organizacionu izvrsnost. Rast baziramo na kontinuiranom plasiranju savremenih i dostupnih farmaceutskih proizvoda, kao i na osvajanju novih, perspektivnih tržišta. Inovativnim pristupom, unapređujemo i razvijamo kompaniju u novim pravcima. Uz sinergiju sa osnovnom delatnošću, cilj nam je da se na najbolji mogući način pobrinemo o zdravlju nacije. Organizacionu izvrsnost naše kompanije čini set alata i tehnika za bolju efikasnost i efektivnost kompanije, poput racionalizacije i smanjenja troškova, savremenih HR metoda i kontinuiranog unapređenja proizvodnih procesa.

Tehnologije, procesi i brojke, iako veoma značajni za poslovanje, nisu nam jedini fokus. Hemofarm je kompanija koja svakoga dana ulazi u domove ljudi – zato nam je veoma važno vaše poverenje.