• 07252020-sift-038-1
  • 07252021-sift-009-1
  • 07252020-sift-044-2-1

Fuse Sift 230V

Fuse Sift je bezbedan, efikasan sistem za vraćanje praha za Fuse 1 3D štampač. Ovaj sveobuhvatni uređaj je jednostavan za upotrebu i kombinuje ekstrakciju delova, obnavljanje praha, skladištenje i mešanje praha, čineći ga tako uređajem sa najviše funkcionalnosti dostupnim na tržištu za SLS.

Kompaktan, zatvoreni sistem: Sistem negativnog pritiska vazduha zadržava prah unutra, omogućavajući otvoren pristup i lako čišćenje.
Mala količina otpada: Stopa osvežavanja materijala od 30% znači da možete neograničeno da štampate sa do 70% recikliranog praha. Sito Fuse Sift filtrira čestice koje se ponovo mešaju sa novim prahom i koriste u daljoj štampi.
Automatsko mešanje praha: Fuse Sift će automatski dozirati i mešati korišćeni i novi prah tako da možete da smanjite otpad i kontrolišete snabdevanje prahom.
Neprekidno štampanje: Smanjite vreme zastoja prenosom modularnih komora i kertridža za prah između Fuse 1 i Fuse Sift-a kako bi radni tok išao bez prekida.
Kompletan set alata: Fuse Sift uključuje set alata za završnu obradu koji će vam pomoći da sa lakoćom očistite višak praha sa delova.